Inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022

Wanneer je je kind(eren) wil inschrijven voor het schooljaar 2021-2022  kan je een mail sturen naar   met daarin volgende gegevens van je kind : naam, geboortedatum,  klas,  vorige school (indien van toepassing), telefoonnummer. We zullen je dan zo snel mogelijk contacteren om de inschrijving in orde te maken. Je kan inschrijven voor het schooljaar 2021-2022  vanaf september 2020.   Er is tijdens het schooljaar

Lees meer →


L3: Kangoeroewedstrijd

Begin maart namen 8 kinderen van onze klas deel aan de kangoeroewedstrijd. 🦘 Ze behaalden hele mooie resultaten en als beloning kregen ze een diploma en enkele leuke smartgames voor in de klas! 🏆🧩 Dat hebben ze fantastisch gedaan! 💪👊 Klik hier om de foto’s te bekijken. 

Lees meer →


Paaspauze in KK0

Zo brachten wij onze paaspauze door.🙃🐣🐰

Lees meer →


KK3 in paaspauze 🙃🐰

🐰🐣🥚🍳🍫 Dit is wat wij deden in de paaspauze.  

Lees meer →


KK2 in paaspauze🐰🙃

🐰🐰🐰Klik en kijk hoe wij de paaspauze doorbrachten! 🐰🐰🐰

Lees meer →


Meester op de fiets – L4

Oef, wat waren we opgelucht.. de activiteit ‘meester op de fiets’ kon vrijdag 26/3/2021 toch doorgaan. We waren klaar voor de leuke vaardigheidsoefeningen met de fiets. Aan de juiste kant wandelen, slalom, met 1 hand fietsen, achter ons kijken, over een wip, over een ladder, over een ‘heuveltje’, van een trap, niets was te moeilijk voor ons. Kijk je mee?

Lees meer →


KK3 in het dinotijdperk

Kijk hier hoe we leerden over de tijd van de dino’s.

Lees meer →


Hopsakee

Alles geven met het Hopsakee materiaal van moev! Kijk hier hoe we ons amuseerden.

Lees meer →


Kleurenmonsters in KK0

Kijk hier hoe wij over het kleurenmonster leerden!👹🧟👤

Lees meer →


LS1: Zwerfvuil rapen

Ook wij willen ons steentje bijdragen aan het milieu en een propere schoolomgeving. Daarom gingen we op de parking van het Gouden Kruispunt zwerfvuil rapen. Op een uurtje tijd raapten we wel 3 zakken bijna vol afval! We vonden veel flesjes, sigarettenpeuken, kaartjes, snoeppapiertjes, … Foto’s van onze zwerfvuilactie vind je hier  

Lees meer →


L3: Pyjamadag

Vrijdag deden we met de hele klas mee aan de Nationale Pyjamadag! Op deze manier steken we zieke kinderen een hart onder de riem en steunen we Bednet.

Lees meer →×