Muzische visie

Muzische vormgeving is - Illustratie: ateljeeheksenfee.be

De zon

We streven een evenwichtige verhouding na tussen de verschillende domeinen.
(Drama,  dans, muziek , beeld) door middel van een gevarieerd aanbod.

Draak en bomen

De draak geniet van de muzische activiteiten. Hij houdt ervan om kunst te beschouwen en nadien zijn eigen creaties te durven maken.

Hij evalueert procesgericht,  communiceert hierover met anderen, wil de andere(n) ontmoeten  en voelt zich verbonden, betrokken en open van geest.

Onder creëren verstaan we creativiteit, eigenheid, experimenteren,  expressie, fantaseren en technieken.

Onder beschouwen verstaan we waarnemen,  impressie, reflecteren,  feedback, evalueren,  observeren en zintuigen.

Tuin

In onze school heerst een veilig schoolklimaat, waarin kinderen zich
op een speelse manier durven uiten en plezier beleven aan de muzische activiteiten.

Parasol en hapjes

Dit alles wordt in goede banen geleid door een enthousiast team dat wordt ondersteund door nascholingen, de pedagogische begeleiding van Katholiek Onderwijs Vlaanderen, het cultuurbeleid van de school,  kunst en het leerplan ZILL.