Inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022

Voor het schooljaar 2021-2022 heeft het schoolbestuur beslist om geen capaciteitsbepaling meer toe te passen.
Dat betekent dat er geen voorrangsperiodes gelden en dat alle nieuwe kleuters of nieuwe leerlingen doorlopend kunnen worden ingeschreven in de school vanaf 1 september 2020 voor het schooljaar 2021-2022.

• Omwille van de huidige coronamaatregelen gebeuren inschrijvingen op afstand (bv. digitaal) of op afspraak. Je stuurt een mailtje naar info@sintjorisschool.be.  De inschrijving wordt dan in orde gemaakt.   Wanneer de coronamaatregelen versoepelen kan er een bezoek aan de school gepland worden.
  • Er kunnen uitzonderlijk ouders en (kandidaat-) leerlingen op school ontvangen voor bijvoorbeeld een rondleiding, onthaal- of oriënteringsgesprek. Dit kan enkel als er geen leerlingen op school zijn, op individuele afspraak, met max. 3 personen, volgens de veiligheidsmaatregelen en enkel voor wie verminderde toegang heeft tot digitale alternatieven.

Je kan ook bellen  op het telefoonnummer 016640697.   Wanneer de telefoon niet opgenomen wordt,  laat dan een bericht achter met je naam en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.