Zeeklassen 2018 (dag 1)

Een droge eerste dag

Pfoeh! Na een lange busreis zijn we eindelijk aangekomen in Sea-Life, Blankenberge.

Snel onze boterhammetjes opeten en dan kunnen we de prachtige zeedieren bekijken. We leren veel bij over de vele beestjes door zoekopdrachten en genieten van een spectaculaire zeehondenshow. Wanneer de dierenverzorgers uitleg geven en de dieren voeden, kijken we toe.

Om 16u vertrekt de bus richting Het Reigersnest, onze verblijfplaats voor deze supertoffe 5 dagen. We pakken onze valiezen uit en eten daarna lekkere kip met rijst. Dessertjes zijn er ook: enkele overheerlijke soesjes!

Na het eten spelen we nog even in de speeltuin naast het gebouw en nemen we selfies in overvloed.

We kregen vandaag geen spatje regen op ons hoofd. Maar nu is het tijd voor ons bedje. Tot morgen!

Bekijk hier alle foto’s van de 1ste dag op zeeklassen.