Zeeklassen 2018 (dag 2)

Een dagje op het strand

Wat een drukke dag! Na een korte quiz zien we voor de eerste keer deze week de zee. Bij elke juf of meester ontdekken we het strand en de zee op een andere manier.

Na de middag maken we een rit met een amfibieboot. Dit is een boot met opklapbare wielen waarmee hij zelfs op het strand kan rijden. Ook het trappen op de go-carts op de dijk is een enorme bron van plezier.

We hebben in de klas genoeg geduld gehad. Hoog tijd om onze zelfgemaakte vliegers uit te testen. De krachtige zeewind brengt onze vliegers tot leven.

Voordat we weer naar de verblijfplaats trekken, maken we zandkastelen, graven we grachten of plensen we met onze voeten in het frisse zeewater.

Kost van de dag? Balletjes in tomatensaus. Hmmm, lekker! En dan hebben we het nog niet gehad over de lasagne van vanmiddag. ’s Avonds schrijven we onze brieven voor het thuisfront, knopen nog enkele vriendschapsbandjes, en kruipen daarna moe maar voldaan in ons bed.

Bekijk hier alle foto’s van dag 2 op zeeklassen.