Knabbelbox bestellen

Beste ouders,

Op 13 juni 2021 is het schoolfeest in de Sint-Jorisschool. “Dat mag toch niet vanwege de coronamaatregelen?”, hoor ik u denken.
Natuurlijk wel, maar alleen digitaal !!!
Op 13 juni 2021 sturen we jullie de link door om het optreden van onze kids digitaal te bekijken. Hopelijk kunnen jullie er met volle teugen van genieten.
Maar wat is een schoolfeest nu zonder hapje en tapje? We zorgen voor een knabbelbox die jullie online kunnen bestellen. Zo kunnen jullie de school een beetje steunen in deze rare tijd.
Jullie hebben de keuze tussen een knabbelbox kids 1 ( met kidibul als drank) en een knabbelbox kids 2 (met multivitaminesap als drank). De prijs is 7 euro per box.
Voor de volwassenen is er een knabbelbox beschikbaar voor twee personen (met cava als drank). De prijs hiervan is 15 euro.
Jullie kunnen de knabbelboxen bestellen vanaf vrijdag 30 april 2021 tot en met vrijdag 21 mei 2021.
Op donderdag 10 juni of vrijdag 11 juni 2021 kunnen jullie de knabbelboxen komen afhalen in de kleuterschool of in de lagere school, afhankelijk van uw oudste kind hier op school.
Hoe dit afhaalmoment wordt georganiseerd, wordt later nog via mail uitgelegd. Noteer je bestelling op naam van je oudste kind (dat hier op school zit) door op onderstaande link te klikken.

https://shop.sintjorisschool.be/knabbelbox

Met vriendelijke groeten,
Het schoolteam

 


×