Wafel- en fruitverkoop

Beste ouder, grootouder, tante, oom, vriend, leerkracht, buur, kennis of sympathisant van de Sint-Jorisschool.

Vorig schooljaar mocht het even niet, maar dit jaar zijn we er weer met onze jaarlijkse WAFEL- EN FRUITVERKOOP!

Ons aanbod blijft hetzelfde. We bieden lekkere, versgeplukte appels en peren van onze lokale fruitboer aan. Voor de liefhebbers van zoetigheid hebben we vanillewafeltjes of wafeltjes met een laagje chocolade rond.

Voor een zak van 2kg van Jonagold appels of Conférence peren vragen we €5. De wafeltjes worden verkocht aan €6 per doos van 700gr.

Je kan dit jaar enkel bestellen via onze webshop “https://shop.sintjorisschool.be/ouderraad“. Betalen kan je online met een QR-code of via overschrijving.

Op zondagavond 3 oktober 2021 sluiten we de bestellingen af. Mobiliseer dus snel al je familieleden, buren, collega’s en kennissen om hun bestelling door te geven!

Op woensdag 20 oktober 2021 worden de bestellingen uitgedeeld aan het raam van het lokaal tegenover de fietsenstalling (lagere school, zwarte poort). We zullen er klaar staan vanaf +/-11u.

Niet-afgehaalde bestellingen leggen we vervolgens klaar in de klas van het oudste kind en kunnen er donderdag of vrijdag afgehaald worden.

TIP 1: Heb je een grote bestelling? Vergeet dan geen plooibak of grote zak mee te brengen.

TIP 2: Kom je woensdagmiddag je kind (en je bestelling) niet zelf afhalen? Vergeet dan niet om bv. de grootouders op de hoogte te brengen van je bestelling.

Met de opbrengst gaan we verder de speelplaatsen vergroenen en verfraaien. Eén van de wensen van de school en de kinderen is een luifel boven de zandbak van de kleuters.

De ouderraad, de directie, de leerkrachten en natuurlijk de leerlingen van de Sint-Jorisschool bedanken je alvast voor je steun!