Zeeklassen 2022 (dag 3)

De duinen in!

Met de kusttram rijden we vandaag richting De Panne. We bezoeken er de Duinpanne, een natuureducatiecentrum waar we ons kunnen verdiepen in de dieren- en plantenwereld rondom de Noordzee. We ontdekken Expozee: 4 verschillende ruimtes over biodiversiteit, de zeebodem, vervuiling en gebruikers van de zee.

Na de picknick van ’s middags trekken we de prachtige duinen in voor het duinenreservatenspel. Dit actieve spelletje leert ons waarom de duinen zo belangrijk zijn voor mens en dier, en hoe wij de duinen kunnen beschermen.

We brengen een blitsbezoek aan de speeltuin naast het Reigersnest voor we gaan eten. Wat fijn!

Na het avondmaal zijn er nog keuzeactiviteiten: dieren tekenen, zeedierenorigami, gezelschapsspelletjes spelen of punniken.

Weer een toffe dag. Tot morgen!

Bekijk hier alle foto’s van dag 3 op zeeklassen.

 


×