NIEUW! Inschrijvingen voor 2023-2024

Voor ALLE basisscholen in Tielt-Winge zullen de inschrijvingen voor het schooljaar 2023-2024 via een digitaal aanmeldingssysteem verlopen omdat er gewerkt zal worden met een capaciteit op iedere school. Met andere woorden, er wordt per school een maximaal aantal leerlingen vastgelegd. In onze school ligt de maximumcapaciteit in de kleuterschool op 26 kleuters per geboortejaar en in de lagere school op 28 leerlingen per leerjaar.

Om te kunnen inschrijven in een school zal u zich vooraf moeten aanmelden via een digitaal systeem.

Op maandag 23 januari 2023 om 19 uur is er een infomoment in onze school (Tiensesteenweg 8 in de eetzaal van de kleuterschool: ingang langs de houten poort tegenover de parking) waarop dit systeem zal uitgelegd worden en dan heeft u ook de kans om kennis te maken met onze school en onze visie en algemene werking.

Voor verdere info mag u steeds contact opnemen via mail of bellen naar 016/640697