🥰Muzische valentijn-namiddag in de kleuterschool 😘

‘Mag ik van jou een kusje?’ van Marianne Busser is een prachtig boekje en de perfecte mix tussen valentijn en carnaval. De juffen en de meester speelden het boekje in een poppenkast en deden een muzisch dansfeest in de namiddag. De foto’s kan je hier bewonderen.

Hieronder vind je kleine samenvatting en een filmpje over het boek om met je kapoen het verhaal nog een keer opnieuw te beleven.

Muis kan na het verkleedfeest niet in slaap komen. Wie van de gemaskerde dieren was het nou die haar op het feest zo’n heerlijk kusje gaf? Als egel de volgende dag komt vragen of muis zijn jasje wil repareren, heeft muis geen tijd. Ze wil namelijk alle dieren langs om een kusje te vragen. Dan herkent ze de feestkus vast en zeker.
Opgewekt gaat muis op pad. Maar het kusje van de pad is te koud en dat van eekhoorn te nat…
Als muis honderd kusjes later teleurgesteld thuiskomt, wacht haar een grote verrassing!

 


×