Leesplezier: gevarieerd leesaanbod dankzij onze ouderraad!

Hoera! Iedereen kan gebruik maken van onze nieuwe leesklas. Elke klasgroep heeft een beurtrol om regelmatig een leesactiviteit te organiseren in onze magische leesgrot. Dankzij de financiële ondersteuning van de ouderraad en CERA hebben we onze leesgrot knus en gezellig kunnen inrichten.

Onze ouderraad organiseerde een boekenbeurs tijdens ons ‘Leesbeestenfeest’. Hierdoor hebben we ons leesaanbod kunnen uitbreiden met heel wat nieuwe boeken en elke klas heeft een klasboek kunnen bestellen. Een gemeende dankjewel aan onze ouderraad voor dit initiatief en alle ouders, grootouders, … die boeken aankochten of meehielpen bij de sponsoring voor het klasboek van hun (klein)kind(eren).

Samen werken we aan leesplezier.8. Als ik dit boek een beoordeling mocht geven van 1 tot 10, zou het een 10  zijn. Het verhaal loopt goed, er wordt nie… | Emoticon, Smiley emoji,  Reading activities

 

 


×