Inschrijvingen en opendeurdag

Inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021 Voor het schooljaar 2020-2021 heeft het schoolbestuur beslist om geen capaciteitsbepaling meer toe te passen. Alle nieuwe kleuters of nieuwe leerlingen kunnen doorlopend worden ingeschreven in de school vanaf 2 september 2019 voor het schooljaar 2020-2021. Er is een opendeurdag voor instappers van het geboortejaar 2018 op woensdag 12 februari 2020 van 9.00 uur tot 11.35 uur.

Lees meer →


Teruggevonden ……SINTERKLAAS kwam dan toch naar onze school!

Het was lange tijd niet zeker of hij dit jaar van de partij zou zijn, maar uiteindelijk na lang wachten, (en een klein beetje paniek) brachten de lieve agenten van de politie de heilige man naar onze school. Beleef hier ons spetterend sinterklaasfeest mee!

Lees meer →


Opsporingsbericht Sinterklaas

De leerlingen van het 6de leerjaar maakten vandaag een opsporingsbericht. Ze hopen langs deze weg onze Sint tijdig terug te vinden. Bekijk het opsporingsbericht hier! 

Lees meer →


Sinterklaas vermist!

O jee! Onze Sint is vermist! Daarom maakten we met de hele klas affiches om hem zo snel mogelijk terug te vinden! Bekijk hier het resultaat!   

Lees meer →


Hoekenwerk L4

Elke week hebben we dolle pret tijdens hoekenwerk. Klik hier voor de foto’s. Veel plezier.

Lees meer →


Bezoek Dommelhof L4

Deze namiddag hebben we een leuke tijd gehad in het Dommelhof. We zijn samen met de bewoners gaan knutselen, hebben een leuke babbel gehad, kortom een fijne namiddag die zo voorbij was. Kijk je mee naar de foto’s?  

Lees meer →


KK3 werd even een dinoklas

Kijk hier hoe wij terug keerden naar de oertijd.

Lees meer →


Als stenen botsen in KK3

Wat zouden stenen voelen als die botsen? Kijk hier wat wij leerden over voelen en gevoelens.

Lees meer →


L5: voorleesweek

Vorige week kwamen enkele papa’s, een mama en een meter voorlezen in de klas t.a.v. voorleesweek. In kleine groepjes werd het verhaal van ‘de koning van Katoren’, ‘de Kriegels’, ‘De monsters van Frankenzwein’, Ieorg Idur’ en ‘Milan moet mee’ verteld. Plezier gegarandeerd! >>Kijk je mee?<<

Lees meer →


L5: toneellezen

Hoe kunnen we beter op expressief lezen oefenen dan… in een toneelstuk! We oefenden, verzamelden materiaal en mochten zo in kleine groepjes een opvoering doen. Hier zijn uiteraard foto’s van! Enjoy!

Lees meer →


L5: Stem in de klas

Dag allemaal! Een tijdje geleden kwamen de mensen van WeGoStem een robot bouwen in de klas. ’t Is te zeggen, de leerlingen moesten deze bouwen! In groepjes van twee gingen ze aan de slag. Wanneer hun robot klaar was, deed deze uiteraard nog niets. Hij moest eerst nog geprogrammeerd worden. Benieuwd hoe dit eruit zag? Kijk dan >>HIER<< !

Lees meer →×