Trooper mee!

Online shoppen én tegelijk de ouderraad van de St-Jorisschool steunen zonder een euro extra te betalen!? Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

En toch is dit perfect mogelijk als je vanaf nu naar je favoriete webshops surft via

https://trooper.be/sintjorisschool

De lijst van aangesloten webshops is laaaaaang: Bol.com, Coolblue, Collect&Go, Booking.com, Decathlon, JBC, Walibi, AS Adventure, Center Parcs, Media Markt, Torfs, Plopsaland, Selexion, Dreamland, Ici Paris XL, Efteling, Krefel en vele anderen!

Een procentje van je aankoop gaat recht naar onze kas. Als je je emailadres achterlaat tijdens je bestelling, krijg je 24u na je aankoop een mailtje van Trooper waarin je ontdekt hoeveel je exact hebt getroopt voor de ouderraad. Maar het kan dus ook volledig anoniem!
En voor alle duidelijkheid: of je nu een emailadres hebt ingevuld of niet, wij zien niet wat jij koopt! Je privacy blijft gegarandeerd.

Hoe dat juist allemaal kan?
Achter de schermen gebeurt er dit: de webshop geeft een soort korting aan Trooper (gemiddeld 5% op de aankoopsom), maar jij betaalt het gewone bedrag aan de webshop. De webshop stort het verschil door naar Trooper en Trooper stort om de 3 maanden het gespaard bedrag door naar onze rekening. Er wordt uiteraard rekening gehouden met geretourneerde producten, maar daar moet jij niet van wakker liggen. Jij moet maar één ding onthouden: eerst even passeren via https://trooper.be/sintjorisschool en van daaruit doorklikken naar je webshop. Voor de rest verandert er niets!

En kan je dit toch moeilijk onthouden, dan kan je nog altijd de ‘Trooperbot’ installeren. Dat is een plugin beschikbaar voor de browsers Chrome en Firefox. In mensentaal: een klein programmaatje dat aan je browser gekoppeld is. Het robotje verwittigt jou wanneer je je op een webshop begeeft die een partner is van Trooper. Zo vergeet je ons nooit meer per ongeluk te steunen! Trooperbot kan je hier downloaden: https://trooper.be/trooperbot

download trooperbot!

 

Is het nog niet duidelijk? Je vindt op onze facebook-pagina een filmpje met uitleg.

Het is trouwens absoluut niet verboden om zoveel mogelijk mensen of bedrijven te mobiliseren om via onze Trooper-pagina te shoppen. Alle beetjes helpen! 😉

 


×