Buitenschoolse opvang

De gemeentelijke buitenschoolse opvang “Sjoko-Tof” is open voor en na elke klasdag telkens vanaf 7u en ’s avonds tot 19u, in de schoolvakanties van 7u tot 18u. De verplaatsing van en naar de opvang gebeurt onder begeleiding van één van onze leerkrachten. Deze opvang gebeurt in G.C. De Maere (016/64.00.28).

Volg de link voor info over “Cel initiatief voor buitenschoolse opvang Sjoko-Tof“.

Je kan je gezinsaccount beheren via http://tielt-winge.ticketgang.eu/ .

Kinderen die gewoonlijk worden opgevangen tot 16.30u, blijven in de door de school georganiseerde opvang.

Kinderen die gewoonlijk worden opgevangen tot na 16.30 uur, gaan onder begeleiding van leerkrachten naar de gemeentelijke buitenschoolse opvang.

De kinderen van de lagere school verzamelen op de grote speelplaats van de lagere school en gaan een kwartier na schooltijd onder begeleiding naar de kleuterschool van waar ze samen met de kleuters naar de opvang vertrekken.

Op geregelde tijdstippen ontvangt u langs de school inschrijvingsformulieren voor opvang tijdens vakantieperiodes.

Voor verdere inlichingen: sjokotof@tielt-winge.be of tel: 016/60.39.91