Inschrijvingen

De aanmeldingen voor het schooljaar 2023-2024 starten!

Vanaf dinsdag 28 februari (9 uur) tot 21 maart (16 uur).

Voor ALLE basisscholen in Tielt-Winge zullen de inschrijvingen voor volgend schooljaar  (geboortejaar 2021 + nieuwe kindjes) via een digitaal aanmeldingssysteem verlopen omdat er gewerkt zal worden met een capaciteit op iedere school. Met andere woorden, er wordt per school een maximaal aantal leerlingen vastgelegd. In onze school ligt de maximumcapaciteit in de kleuterschool op 26 kleuters per geboortejaar en in de lagere school op 28 leerlingen per leerjaar.

Het tijdstip van aanmelden speelt geen rol, zolang je maar binnen de periode aanmeldt.

Als je voor jouw kind graag een plaatsje wil in onze school, kan je digitaal aanmelden via dit online platform  https://tielt-wingebao.aanmelden.vlaanderen/ Dit geldt ook voor zusjes en broertjes van kinderen die reeds bij ons naar school gaan. Zij duiden in het systeem aan dat ze voorrang hebben (je hebt het rijksregisternummer van broer/zus nodig).

Voor de aanmelding heb je je Itsme of een digitale kaartlezer nodig. Na de aanmeldingsperiode ontvangen jullie een antwoord (tussen 22 maart en 23 april). Nadien kan je een afspraak maken voor de definitieve inschrijving (016/640697).

We hebben al een maximumcapaciteit bereikt voor het geboortejaar 2019 in de kleuterschool en voor het 2de en 3de leerjaar van de lagere school.

Bekijk zeker nog eens onze folder hieronder of maak een afspraak om een kijkje te komen nemen.

Folder Sint-Jorisschool

Voor verdere info mag u steeds contact opnemen via mail  of bellen naar 016/640697

Vanaf 23 mei 2023 starten de vrije inschrijvingen en hoef je niet meer aan te melden.

 


×